Skilt

SKILT i alle størrelser og formater

Her hos oss på løkkemyra lager vi alle typer skilt som ditt firma måtte trenge. Vi har lang erfaring og god kompetanse på skiltproduksjon. Og er trygg på at vi kan gi deg akkurat det du trenger kjapt og sikkert.

Lokal produksjon gir korte leveringstider når det gjelder de fleste typer skilt. Vår mangeårige erfaring har lært oss at tett og god kontakt med kunde bidrar til et korrekt tilpasset produkt. Å kunne møtes for en samtale og en befaring er en av de sterkeste fordelene vi som en lokal leverandør av skilt kan tilby deg som vår kunde. Våre råd i forkant av deres kjøpsbeslutning kan både være kostnadsbesparende og en forsikring for at dere velger rett type skilt.

Vi leverer ulike skilt til ulike behov. Dette kan være fasadeskilt, stadionskilt, akrylskilt for dekorative innendørsformål.  Byggeplasskilt, informasjonsskilt, lysskilt, graverte rustfri stålskilt, vi har til og med produsert fareskilt «Ekorn i veien» Så det finnes ingen begrensinger for hva skilt kan informere om, og det finnes ingen begrensninger for hva vi kan lage av ulike typer skilt.

Har du et informasjonsbehov, så har vi løsningen. Vi gjør informasjonen synlig!

Send oss en uforpliktende forespørsel om skilt. Du kan også ta direkte kontakt med en av våre medarbeidere

Øyvind Giske

E-post: oyvind@kvernberget.no
Tlf: 95 73 75 75